RETOUR EN RUILEN

Wanneer je jouw product wilt ruilen, zijn wij er altijd om te helpen. Als je denkt dat jouw Clip-in Hairextensions geen perfecte match zijn, maak je geen zorgen,  Je kunt jouw ruiling- of retourzendingproces starten door ons een mail te sturen via info@clip-in-hairextensions.nl.

WANNEER ONTVANG IK MIJN RUILING?

Zodra wij jouw pakket in perfecte staat hebben ontvangen, verzenden we binnen 3-5 werkdagen jouw nieuwe Clip-in Hairextensions naar jou toe. LET OP: het is alleen mogelijk de hairextensions te ruilen of retourneren als je de verpakking niet hebt geopend.

WAT IS DE RUILPERIODE?

Je kunt jouw bestelling binnen 14 kalenderdagen, na ontvangst van jouw clip-in hair extensions, ruilen of retourneren.

MOET IK BETALEN VOOR DE VERZENDKOSTEN VAN MIJN RUILING OF RETOURNERING?

Ja, je bent verantwoordelijk voor alle verzendkosten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van jouw retourzending of ruiling. We raden jou aan om jouw bestelling terug te sturen als een aangetekend pakket & tracking-optie, omdat wij niet verantwoordelijk zijn voor verloren pakketten.

WAAROM KAN NIET RUILEN ALS DE CLIP-IN HAIREXTENSIONS ZIJN GEOPEND?

Human hair clip-in extensions zijn een hygiënisch product. Vanwege de hygiëne en de openbare veiligheid staan wij het niet toe dat geopende artikelen ter bescherming van al onze klanten teruggestuurd worden. Wij zijn niet alleen, andere leveranciers van clip-in extensons laten om dezelfde redenen geen retourzendingen of ruilingen van geopende artikelen toe. 

AFKOELINGSPERIODE

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@clip-in-hairextensions.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Heb je nog meer vragen, mail ons dan via info@clip-in-hairextensions.nl. Wij helpen je graag verder!

CLIP-IN HAIREXTENSIONS

KLANTENSERVICE

HANDIGE LINKS

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 Clip-in Hairextensions