• Clip-in Hairextensions

Yes, Clip-in Hairextensions is live!

Bijgewerkt: 26 jul 2018


Wat zijn we blij dat het zover is: Onze webshop is live gegaan!


We geloven in geweldige producten, geweldige service en transparantie. Wij nodigen je uit om meer te leren over hoe onze producten worden gemaakt: met liefde en zorg voor onze samenleving en het milieu.​


ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE FABRIKANT

​We zijn het afgelopen jaar met ruim 25 verschillende producenten in gesprek geweest. We hebben uiteindelijk de keuze kunnen maken voor een fabriek, die speciaal voor ons, ons eigen merk clip-in extensions fabriceert.

Vanaf het eerste bezoek waren we onmiddellijk onder de indruk van de eerlijke en volhardende houding van de eigenaar, die elke werkdag in de fabriek besteedt aan begeleiding en toezicht voor zijn teams. Ondanks de grootschalige werking, voelt het fabriekspersoneel als één grote familie, een sfeer van enthousiasme en wederzijdse steun die men zou vinden in kleinere familiebedrijven. We hebben het geluk dat we een unieke mix hebben gevonden van een schoon, georganiseerd gebouw, bekwaam personeel en waardering voor de omgeving die de Clip-in Hairextensions haarwaarden perfect weerspiegelt.


ONS PRODUCT

Clip-in Hairextensions zijn geproduceerd met de allerbeste grade 100% remy human hair. Remy human hair wordt beschouwd als de hoogste kwaliteit van human hairextensions. Alle haarschubben tijdens het verwerkingsproces intact worden gehouden, wat klitten voorkomt en de levensduur van het product aanzienlijk verlengt. Het haar van onze clip-in extensions wordt zorgvuldig met hand geselecteerd om alleen de beste strengen van de gewenste lengte te selecteren. Dit proces zorgt voor ultiem luxe haar, dat de hele levensduur ultra zacht, glanzend en zonder klitten blijft.


Als nummer 1 merk voor high quality Clip-in Hairextensions leveren we de hoogste kwaliteit ultiem luxe Remy Human hair.


Met onze webshop kunnen nu alle vrouwen in Nederland en België genieten van mooi en prachtig haar vol volume! Wij zijn er super blij mee, vooral omdat we jou de allermooiste en beste clip-in hairextensions kunnen laten shoppen.


Onze website is duidelijk en overzichtelijk. Je kunt alle clip-in extenions qua kleur goed vergelijken en zo vind je gemakkelijk precies wat bij je past. Onze clip-in hairextensions zijn er in 2 lengtes, 55 en 60 cm. Dit zijn de meest voorkomende lengtes in de markt.


Wat ook makkelijk is, is het gebruik van IDeal of Creditcard betalingen.

We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan onze webshop als dat wij er aan beleven!


#clipinhairextensions #newbrand #clipinextensions #clipins #hair #hairextensions #extensions #remyhair #humanhair #buildingabrand #longhair #beauty #hairstyles #highquality #dreamhair68 keer bekeken

CLIP-IN HAIREXTENSIONS

KLANTENSERVICE

HANDIGE LINKS

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 Clip-in Hairextensions