• Clip-in Hairextensions

Verzorging van Clip-in Hairextensions


Een goede verzorging van je clip-in Hairextensions is super belangrijk! Net alleen verlengd het de levensduur van je haar, maar het haar ziet er ook nog eens veel beter en glanzender uit! Het haar van onze clip-in extensions is 100% remy human hair, wordt speciaal met de hand geselecteerd, wat zorgt voor ultiem luxe hair! Met een goede verzorging kan je vele jaren met onze clip-in extensions doen. Op deze pagina vind je enkele tips over de do's en don'ts als het gaat om het behoud van onze luxe 100% remy human hair clip-in extensions.

Hoe zorg je voor echte echte remy human hair clip-in hairextensions?

  1. Was je hairextensions alleen met sulfaat- of paraben-vrije shampoo. Shampoo en maker die je kunt gebruiken zijn Milk Shake Integrity Nourishing shampoo (€19,95) en Milk Shake Integrity Intensive Treatment (€19,95)

  2. Verzorg je extensions regelmatig met een voedend en verzorgend serum. Milk Shake Argan Oil (€ 30,95)

  3. We raden het af om de Clip-in Hairextensions tijden het zwemmen te dragen, aangezien dit de clip-in extensions kan beschadigen. Je kunt de Clip-in Hairextensions uiteraard aan het zwembad of bij het strand dragen, maar we raden het je niet aan de clip-in extensions nat te maken.

  4. Wij raden het niet aan om te slapen met Clip-in Hairextensions Dit om het klitten van de hairextensions te voorkomen.

  5. Behandel de extensions voorzichtig. Borstel je Clip-in Hairextensions bij voorkeur voorzichtig met een speciale extensions borstel, bijvoorbeeld van Balmain (€ 14,95)

Mocht je vragen hebben over de verzorging en gebruik van je Clip-in Hairextensions, kan je altijd contact met ons opnemen via info@clip-in-hairextensions.nl

#clipinhairextensions #newbrand #clipinextensions #clipins #hair #hairextensions #extensions #remyhair #humanhair #longhair #beauty #hairstyles #highquality #dreamhair
27 keer bekeken

CLIP-IN HAIREXTENSIONS

KLANTENSERVICE

HANDIGE LINKS

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 Clip-in Hairextensions