OVER CLIP-IN HAIREXTENSIONS

We geloven in geweldige producten, geweldige service en transparantie. Wij nodigen je uit om meer te leren over hoe onze producten worden gemaakt: met liefde en zorg voor onze samenleving en het milieu.

 

ONZE HAIREXTENSIONS

Clip-in Hairextensions zijn geproduceerd met de allerbeste grade 100% remy human hair. Remy human hair wordt beschouwd als de hoogste kwaliteit van human hairextensions . Alle haarschubben worden tijdens het verwerkingsproces intact worden gehouden, wat klitten voorkomt en de levensduur van het product aanzienlijk verlengt. Het haar van onze clip-in extensions wordt zorgvuldig met hand geselecteerd om alleen de beste strengen van de gewenste lengte te selecteren. Dit proces zorgt voor ultiem luxe haar, dat de hele levensduur ultra zacht, glanzend en zonder klitten blijft.

DE FABRIEK

HOE WE HET GEVONDEN HEBBEN?

We zijn het afgelopen jaar met ruim 25 verschillende producenten in gesprek geweest. We hebben uiteindelijk de keuze kunnen maken voor een fabriek, die speciaal voor ons, ons eigen merk clip-in extensions fabriceert.

Vanaf het eerste bezoek waren we onmiddellijk onder de indruk van de eerlijke en volhardende houding van de eigenaar, die elke werkdag in de fabriek besteedt aan begeleiding en toezicht voor zijn teams. Ondanks de grootschalige werking, voelt het fabriekspersoneel als één grote familie, een sfeer van enthousiasme en wederzijdse steun die men zou vinden in kleinere familiebedrijven. We hebben het geluk dat we een unieke mix hebben gevonden van een schoon, georganiseerd gebouw, bekwaam personeel en waardering voor de omgeving die de Clip-in Hairextensions haarwaarden perfect weerspiegelt.

HET MATERIAAL

De fabriek produceert speciaal voor ons eigen merk 31 kleuren clip-in hair extensions. Alle haren worden eerlijk gedoneerd, gekocht of geruild. Donoren profiteren van de verkoop van haar, omdat het een aanvullende inkomstenbron is die geen arbeid vereist. Veel kapsalons kiezen er ook voor om haar te verkopen in plaats van het in de afvalstroom te brengen, waarvan de opeenhoping talrijke milieuproblemen veroorzaakt.

CLIP-IN HAIREXTENSIONS

KLANTENSERVICE

HANDIGE LINKS

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 Clip-in Hairextensions