2: KIES JE KLEUR

 

Onze Clip-in Hairextensions zijn gemaakt met een multi-tone kleuring systeem, dit zorgt ervoor dat de extensions perfect blenden met jouw eigen haar, zelfs als jouw eigen haarkleur iets verschilt.

Hulp nodig met het kiezen van een kleur? Wij zijn er om je te helpen: mail ons een foto van je haar genomen in daglicht.

Clip-in extensions op maat gemaakt

Bij Clip-in Hairextensions kun je terrecht voor clip-in extensions die op maat gemaakt worden. We stemmen precies met jou af welke kleur, lengte en structuur het beste bij jou past.

 

Kleur

Staat jouw haarkleur niet tussen onze standaard voorraad kleuren in onze clip-in extensions shop?

Geen zorgen!

Clip-in Hairextensions levert op maat gemaakte hairextensions!

Met onze maatwerk clip-in hairextensions kunt je kiezen uit maar liefst 31 verschillende kleuren en 9 verschillende lengtes.

 

Naast de 31 maatwerk kleuren maken wij ook ombre en balayage hair clip-in extensions en clip-in extensions met high- en/of lowlights.  

(Voor ombre en balayage hair of high- en/of lowlights sets rekenen we een toeslag van €25,-)

Lengte 

Bij Clip-in Hairextensions kan je maar liefst uit 9 verschillende lengtes hairextensions: 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm, 65cm, 70cm.

Structuur

Onze clip-in extensions zijn standaard stijl van structuur, maar we bieden ook clip-in extensions met krullen en lichte slag (wavy).

Het zelf kleuren van de extensions raden we je af omdat dit proces de kwaliteit van clip-in hairextensions kan veranderen of zelfs kan beschadigen.


Hulp nodig met het kiezen van de juiste kleur hairextensions?

Wij zijn er om je te helpen: mail een duidelijke foto van je eigen haar (in daglicht) naar info@clip-in-hairextensions.nl en wij geven je advies. Ook kan je een kleurenring bestellen (€49,95 borg) in onze shop, zodat je de kleur van je eigen haar kunt vergelijken.

CLIP-IN HAIREXTENSIONS

KLANTENSERVICE

HANDIGE LINKS

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 Clip-in Hairextensions