VEELGESTELDE VRAGEN

WIJ ZIJN ER OM JE TE HELPEN
Heb je een vraag? Super goed. Wij zijn er om je 7 dagen per week te helpen en binnen 24 uur te reageren. Bovendien kun je de meeste antwoorden op jouw vragen vinden op deze pagina.

OF STUUR ONS EEN E-MAIL: info@clip-in-hairextensions.nl

GEBRUIK EN VERZORGING CLIP-IN HAIREXTENSIONS

Hoe zet ik de clip-in hairextensions in?


Wij leggen je het stap voor stap uit in onze handige instructievideo! Het in clippen van Clip-in Hairextensions neemt minder dan 5 minuten tijd in beslag en slechts 60 seconden om uit te clippen. Clip-in Hairextensions zijn super makkelijk te gebruiken en de snelste en makkelijkste manier om in een kwestie van minuten jouw droomhaar krijgen!Geloof je ons niet? Kijk zelf maar!
Welke verzorgingsproducten kan ik gebruiken voor de clip-in hairextensions


Om de kwaliteit van onze clip-in hairextensions te waarborgen raden wij jou aan om de clip-in hairextensions in lauw water te wassen met een shampoo en masker die geen alcohol of siliconen bevat. Laat de clip-in hairextensions na het wassen op een natuurlijke manier drogen (niet fohnen). Wij adviseren na ongeveer 30 draagbeurten de clip-in hairextensions te wassen. LET OP: Borstel de hairextensions altijd eerst goed door. Bij voorkeur met een hairextension borstel Gebruik liever geen, of zo min mogelijk haarspray op de clip-in hairextensions.
Opbergen van clip-in hairextensions


Als je de clip-in hairextensions niet gebruikt, kun je ze bewaren in de meegeleverde plastic verpakking.
Kan ik styling tools op de clip-in hairextensions gebruiken?


Onze clip-in hairextensions zijn gemaakt van 100% remy human hair, waardoor ze net als jouw eigen haar kunnen worden gestijld en/of gekruld. Om de kwaliteit van onze clip-in hairextensions te waarborgen raden we je aan om een heat protect spray te gebruiken voordat je gebruik maakt van een krul- of stijltang. Een te hoge temperatuur kan de clip-in hairextensions beschadigen. We raden je aan een maximale temperatuur van 120 graden te gebruiken.
Kan ik met de clip-in hairextensions zwemmen?


We raden het af om de clip-in hairextensions tijden het zwemmen te dragen, aangezien dit de clip-in hairextensions kan beschadigen. Je kunt de clip-in hairextensions uiteraard aan het zwembad of bij het strand dragen, maar we raden het je niet aan de clip-in hairextensions nat te maken.
Kan ik slapen met de clip-in hairextensions?


Wij raden het niet aan om te slapen met clip-in hairextensions. Dit om klitten van de hairextensions te voorkomen.
Kan ik de clip-in hairextensions verven?


Onze clip-in hairextensions zijn gemaakt van 100% remy human hair, waardoor je ze donkerder kunt verven. We raden het af om de clip-in hairextensions lichter te verven of te blonderen omdat dit proces de kwaliteit van de clip-in hairextensions kan veranderen en zelfs kan beschadigen.

OVER CLIP-IN EXTENSIONS

Wat zijn clip-in extensions?


Het gebruik van clip-in extensions is een snelle manier om je haar te verlengen en/of om volume te geven. Elke clip heeft een siliconen strip jouw eigen haar beschermen, tevens voorkomt dit het uitglijden. Clip-in Hairextensions worden snel en eenvoudig aangebracht zonder jouw eigen haar te beschadigen. Clip-in extensions worden bekender met de dag. We hebben eindelijk de perfecte oplossing voor langer en dikker haar gevonden, zonder andere agressieve methoden van hairextensions.
Wat is remy human hair?


Clip-in Hairextensions zijn geproduceerd met de allerbeste grade 100% remy human hair. Remy human hair wordt beschouwd als de hoogste kwaliteit van human hairextensions omdat alle haarschubben tijdens het verwerkingsproces intact worden gehouden, wat klitten voorkomt en de levensduur van het product aanzienlijk verlengt. Het haar van onze clip-in extensions wordt zorgvuldig met hand geselecteerd om alleen de beste strengen van de gewenste lengte te selecteren. Dit proces zorgt voor ultiem luxe haar dat het haar de hele levensduur ultra zacht, glanzend, zijdeachtig en zonder klitten blijft.
Hoe kies ik tussen de 140 gram, 200 gram, 250 gram set?


Het enige verschil tussen elke set is het gewicht. Clip-in Hairextensions sets worden geleverd in een 6-delige set dat ongelooflijk makkelijk in te zetten is! Om het volume te maximaliseren zijn de stroken op elkaar genaaid en afgewerkt met een luxe lace (kant) afwerking. Onze clipjes bevatten siliconen strips die ervoor zorgen dat jouw eigen haar beschermd blijft tegen afbreken.
Maken jullie customized orders?


Ja, wij maken customized orders! Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst 31 verschillende kleuren! We maken ook ombre hair en highlighted clip-in sets op maat! Mail ons voor meer informatie.

(Voor ombre en highlighted sets rekenen we een toeslag van €25,-)

De levertijd voor onze customized orders bedraagt ongeveer 7-10 dagen.

CLIP-IN HAIREXTENSIONS

KLANTENSERVICE

HANDIGE LINKS

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 Clip-in Hairextensions